Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، آیت الله لطف الله دژکام بعد از ظهر سه شنبه در دیدار با رئیس اتاق ایران، گفت: ساختار حقوقی کشور ما هم اکنون به نحوی است که اصلاح فرآیندهایی مشکل دارد در چارچوب حقوقی دشوار است.

وی یاداور شد: به طور مثال بانک، به یک واحد تولیدی وام می‌دهد و سود مرکب که مصداق رِبا هست را دریافت می‌کند و جریمه دیرکرد و نهایتاً مجموعه قوانینی که هست، واحد تولیدی را تعطیل و کارگران را بیکار و تولید ملی را دچار لطمه می‌کند که این کار ظلم است و باید جلوی آن از طریق وضع قوانین جدید گرفته شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نماینده ولی فقیه در استان فارس گفت: در خصوص انتقال سپرده‌های مردم فارس از بانک‌های استان به مرکز و جاهای دیگر نیز مرحوم آیت الله ایمانی ۹ سال پیش گله کرد و بنده نیز چند خطبه در این رابطه خوانده‌ام اما اصلاح نمی‌شود یعنی ما مشکلی داریم که جناب آقای شافعی شما که در رده عالی اتاق بازرگانی هستید باید پیگیری کنید که اگر این موارد را نتوانیم به شکلی قاعده مند کنیم و برخی از گره‌ها را حل کنیم مشکل حل نخواهد شد، بانک خصوصی که به کنار بانک دولتی هم زیر بار نمی‌رود.

آیت الله دژکام تاکید کرد: ما بیماری و مشکل را شناسایی کرده‌ایم اما در نسخه‌ای که باید بدهیم و عمل بشود گیر داریم و دوباره همه در جلسات فقط در مورد بیماری صحبت می‌کنند و این باید تغییر کند و یک همت عالی در همه مدیران می‌خواهد.

وی تصریح کرد: سیستم طوری تعریف شده که وقتی می‌خواهیم اصلاحش کنیم به من نوعی به عنوان روحانی لطمه می‌خورد و انجام نمی‌گیرد، شجاعت و شهامتی می‌خواهد که این جراحی انجام گیرد.

امام جمعه شیراز تصریح کرد: شما به عنوان اتاق بازرگانی در این سیستم منافعی دارید اما منافع بزرگ‌تری هم هست که دارد از بین می‌رود.

وی یاداور شد: مثل خمس دادن است که در خمس می‌دانیم که مال از جیب می‌رود ولی باور داریم که ضرر نیست چون برای خدا است و جای دیگری جبران می‌شود و همین خمس به عدالت اجتماعی نیز کمک می‌کند.

آیت الله دژکام تاکید کرد: اگر کشور می‌خواهد اصلاح شود باید روی این مسائل فکر کنیم.

وی ادامه داد: مسلماً ساختار فعلی به همین شکل از روحانیت تا بازرگانی و بازار و اتاق اصناف و دولت همه در همین قالب بسته شده‌اند و وقتی می‌گوئید خطا دارد و باید اصلاح شود بقیه در همین قالب احساس می‌کنند لطمه می‌خوردند و مقاومت می‌کنند امروز همه می‌دانیم چه مشکلی داریم.

امام جمعه شیراز ادامه داد: فرض ما این است که اینجا بازرگانی است و باید سود داشته باشد اما اینکه این سودها را چگونه تأمین کنیم تا به مصالح کشور ختم شود را باید راه برایش پیدا کنیم، متأسفانه شکلی که امروز هست کار تجاری و تولیدی ما را تحت الشعاع قرار می‌دهد.

کد خبر 5347882

منبع: مهر

کلیدواژه: لطف الله دژکام غلامحسین شافعی اتاق ایران ویروس کرونا بوشهر خطبه های نماز جمعه گرگان آمار کرونا واکسن کرونا لیگ برتر فوتبال ایران بارش باران عکس استانها کرمانشاه استانداری سمنان اردبیل ایلام شیوع کرونا آیت الله

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۳۹۲۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قدردانی کاظم نظری از هنرمندان و اعضای انجمن هنرهای نمایشی کشور

به گزارش خبرگزاری مهر، کاظم نظری مدیرکل پیشین اداره‌کل هنرهای نمایشی، با انتشار متنی از هنرمندان تئاتر، کارمندان اداره‌کل هنرهای نمایشی، رییس‌ها و اعضای انجمن هنرهای نمایشی کشور و دیگر فعالان تئاتری، قدردانی و خداحافظی کرد.

متن یادداشت کاظم نظری به شرح زیر است:

«به نام خدا با سلام و احترام

حضور در عرصه هنرهای نمایشی به‌ویژه مدیریت آن در سطوح مختلف مصداق بارز جهاد است. جهاد، تلاشی صادقانه، بی‌ادعا و عاشقانه است؛ حرکت در مسیری سخت اما دل‌نشین، زیرا اهداف متعالی، مسئولیت اجتماعی، سازندگی اجتماعی و فرازمندی روح و اندیشه را به همراه دارد. قطعاً در این مسیر، سنگلاخ‌ها و ناملایمات و کج‌اندیشی‌ها و سلیقه‌ها و بعضاً عدم شناخت از اثربخشی هنرهای نمایشی، جسم و روح و روان را می‌آزارد، اما تو می‌ایستی و به راه ادامه می‌دهی تا زمانی که نفسی هست، توانی هست و احساس ضرورت. اینجانب بر خویش می‌بالم که در دوران حضورم همگام و همسفر و همراه شما عزیزانی بودم که طی طریق هنری‌تان همان مصداق جهاد بود، با هم پیش رفتیم و صد البته توفیقات بیشماری که عامل اصلی آن اراده و صبوری و مدیریت شما در انجمن استان‌ها بود که بالاترین توفیق و خوشبختی این حقیر در این دوران بود.

به‌هر حال گاهی باید آمد و گاهی باید رفت، این رفتن نه پایان کار که البته تنظیم نفس است و جانی تازه. از همه شما سپاسگزارم برای همه بزرگی‌تان، امیدوارم همه کاستی‌ها و نشدن‌ها و حسرت‌ها و خواسته‌های عقیم مانده را بر این حقیر ببخشید. ما همه اهل خانواده تئاتریم، همیشه هستیم چراکه چراغ صحنه همیشه روشن است. در پناه خالق هستی پیوسته تندرست و پیروز باشید.»

کد خبر 6099602 آروین موذن زاده

دیگر خبرها

  • تشریح بخش‌های جدید «جوان ایرانی سلام» در سال ۱۴۰۳/ میکروفونی که مصداق بیت‌المال است
  • دانشگاه آزاد مصداق «جهش علمی با مشارکت مردم»
  • رئیس‌جمهور در گفت‌وگوی تلویزیونی با مردم: «وعده صادق» اجماع‌ساز بود و همگان آن را ستودند/ ایران قوی می‌تواند گزینه نظامی را از روی میز حذف کند/ فقط مذاکره مسائل را حل نمی‌کند/ ساختارهای فسادزا را اصلاح می‌کنیم/ از وضع زندگی مردم و خواسته‌های جوانان مطلعم
  • قدردانی کاظم نظری از هنرمندان و اعضای انجمن هنرهای نمایشی کشور
  • نساجی نیمه اول شجاعت لازم را برای شکست پرسپولیس نداشت
  • معرفی شخصیت حجت‌الاسلام مطلبی مصداق امر به معروف است
  • تمرین پاسگاه فرماندهی مرکب صیاد با شرکت و همراهی ۵ کشور برگزار شد
  • «۳۱ رویا» از جواد مولانیا به روی صحنه می‌رود
  • برگزاری تمرین پاسگاه فرماندهی مرکب صیاد ارتش و ۵ کشور
  • جواد مولانیا «سی و یک رویا» را به صحنه می‌برد