Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/اصفهان رئیس کل دادگستری استان اصفهان گفت: مشکلات سیستم اداری، نقص عملکردی مدیران، عادت به بروکراسی و تفسیر قانون به ضرر ارباب رجوع و فقدان مبارزه با آن نهایتا به مفسده تبدیل می‌شود.

محمدرضا حبیبی، امروز (دوشنبه- ۲ تیرماه) در بازدید از گروه صنعتی اسنوا با تاکید بر مبارزه قاطعانه دستگاه قضایی با مفاسد اقتصادی، اظهار کرد: مشکلات در سیستم اداری، نقص عملکردی مدیران، عادت به بروکراسی و تفسیر قانون به ضرر ارباب رجوع و فقدان مبارزه با آن نهایتا به مفسده تبدیل می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی، با اشاره به عنوان جهش تولید در نامگذاری سال ۹۹، افزود: در شرایطی که همه کشورها در رکود اقتصادی، اشتغال و تولید قرار دارند نامگذاری جهش تولید در سال، نیروی محرکه فعالان اقتصادی است.

به گزارش ایسنا؛ رئیس کل دادگستری استان اصفهان، فعالان اقتصادی را سربازان خط مقدم جبهه جنگ اقتصادی خواند و خاطرنشان کرد: گروه صنعتی توسعه‌ای اسنوا یکی از فعالان اقتصادی است که با بهره گیری از فرصت تحریم‌ها با نگاه به داخل، توانمندی‌ بومی‌سازیِ تکنولوژی را، در شرایطی که رکود اقتصادی به دلیل تحریم ها ایران را به بازار مصرف و فروش هیئت‌های خارجی تبدیل کرده بود، گسترش داد.

سود مرکبِ تسهیلات بانکی وجاهت قانونی ندارد

همچنین دادستان عمومی و انقلاب استان اصفهان، با تاکید بر حمایت قاطعانه دستگاه قضا از تولید کنندگان و صنعتگران، اظهار کرد: دستگاه‌ قضا از تولید کنندگان و صنعتگرانی که به دور از فریبکاری به شرط احراز ناتوانی در بازپرداخت دیون بانکی مشکل دارند حمایت می‌کند.

علی اصفهانی، با بیان اینکه دریافت سود مرکب از تسهیلات بانکی فاقد وجاهت قانونی است، افزود: سود مرکب تسهیلات بانکی به معنای محاسبه سود از محل بهره محاسبه شده تسهیلات بانکی است، که بانک‌ها و موسسات مالی حق محاسبه و دریافت سود از وجه التزام را ندارند و وجه التزام باید با تقسیط بدهی یا به صورت نقدی بازپرداخت شود.

وی، نوعی دیگر از بهره مرکب را تسهیلات جدید در قالب وجه التزام و بهره متعلقه نامید و خاطرنشان‌کرد: برخی بانک‌ها و موسسات مالی در راستای تسهیل روند بازپرداخت تسهیلات معوقه اقدام به ارائه تسهیلات جدید مرکب از اصل به اضافه سود وجه التزام به واحدهای تولیدی و صنعتی می‌کنند که علاوه‌ بر فقدان توجیه اقتصادی وجاهت قانونی نیز ندارد و در صورت اطلاع به دادستانی پیگیری قاطعانه با تخلف و متخلفان انجام می‌شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: اسنوا فعالان اقتصادی فعالان اقتصادی تسهیلات بانکی وجه التزام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۷۹۳۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فعالان اقتصادی به کنسرسیوم توسعه اقتصادی امیرکبیر ملحق شوند

استاندار مرکزی گفت: صنایع، شرکت‌های تعاونی، فعالان بخش کشاورزی و معدنی این استان باید هرچه سریعتر به کنسرسیوم توسعه اقتصادی امیرکبیر ملحق شوند و آن را تقویت کنند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از مرکزی، فرزاد مخلص‌الائمه عصر امروز_ سه‌شنبه هجدهم اردیبهشت_ در نشست با فعالان اقتصادی و تشکل‌های صنعت، معدن و تجارت استان مرکزی که با حضور وزیر صمت برگزار شد، اظهار کرد: این کنسرسیوم در راستای فرمایشات رهبر معظم انقلاب شکل گرفته و توسعه اقتصادی در آن انجام شده و سازوکارهای آن به زودی اطلاع‌رسانی می‌شود.

وی افزود: اقشار مختلف مردم و هر فردی که توانایی کمک به توسعه اقتصادی را داشته باشد، می‌تواند، عضو این کنسرسیوم شوند.

استاندار مرکزی تصریح کرد: صنایع، شرکت‌های تعاونی، فعالان بخش کشاورزی و معدنی این استان باید هرچه سریع‌تر به کنسرسیوم توسعه اقتصادی امیرکبیر ملحق شوند و آن را تقویت کنند.

مخلص‌الائمه با بیان اینکه کنسرسیوم توسعه اقتصادی امیرکبیر استان مرکزی امروز در دانشگاه صنعتی اراک رونمایی شد، گفت: انتظار می‌رود انجمن یا شرکت‌هایی که عضو این کنسرسیوم نیستند، به این کنسرسیوم ملحق شوند.

وی ادامه داد: بزرگترین بحران کشور ناترازی انرژی است، این ناترازی به محیط زیست لطمه وارد کرده و راهکار رفع آن توسعه صنعت ریلی است.

استاندار مرکزی با بیان اینکه بزرگترین هنرستان جوار صنعت کشور در استان مرکزی راه اندازی شده است، اضافه کرد: از سال گذشته هنرستان‌های جوار صنعت در راستای سند تحول بنیادین آموزش و پرورش و افزایش سهم آموزش فنی و حرفه‌ای مورد توجه قرار گرفته‌اند.

مخلص‌الائمه افزود: راه‌اندازی هنرستان‌های دیگر هم در حال پیگیری است.

وی با اشاره به پتانسیل صنعتی استان مرکزی گفت: محصولات شرکت هپکو اراک کیفیت دارد و معادن و بخش خصوصی به این شرکت سفارش تولید می‌دهند.

استاندار مرکزی افزود: شرکت هپکو برای نخستین بار پس از سال‌ها قرارداد صادراتی خود را با یکی از کشورهای منطقه منعقد کرده است.

مخلص‌الائمه ادامه داد: لازم است بقیه مصرف کنندگان ماشین آلات هپکو از محصولات این شرکت بازدید داشته باشند.

وی خاطرنشان کرد: شهرداری تهران و سایر شهرهایی که مترو دارند باید از ظرفیت واگن پارس مپنا در اراک استفاده کنند.

استاندار مرکزی با بیان اینکه آب سنگین اراک به ارزش هر کیلو ۸۰۰ دلار تولید می‌شود، گفت: نفت خام بشکه‌ای ۸۰ دلار به فروش می‌رسد، بر این اساس آب سنگین ظرفیت تولیدی ویژه‌ای در استان مرکزی به شمار می‌رود.

مخلص‌الائمه افزود: نمایندگی وزارت امور خارجه در استان مرکزی در آینده‌ای نزدیک ایجاد می‌شود و جانمایی آن هم انجام شده است.

کد خبر 751559

دیگر خبرها

  • طهانی مقدم: طرح سربازی حرفه ای باعث افزایش کارآمدی سربازان می‌شود + فیلم
  • گام‌های جدید در رفع موانع تولید با کمک اتحادیه‌ها و اصناف
  • تقویت روابط تجاری ایران و کره جنوبی
  • لایروبی بندر بوشهر از مطالبات فعالان اقتصادی در بوشهر
  • تبعیض در اخذ تسهیلات بانکی بین مردم و کارمندان بانک‌/ تسهیلات پرداختی به کارمندان بانک‌ها از خرداد به‌روزرسانی نشده است
  • رشد ۲۸.۲ درصدی تسهیلات بانکی در ۱۴۰۲/ رقم رشد نقدینگی ۲۴.۳ درصد در پایان سال ۱۴۰۲
  • فعالان اقتصادی به کنسرسیوم توسعه اقتصادی امیرکبیر ملحق شوند
  • بخش تولید شرایط ایده‌آلی ندارد/ گلایه فعالان اقتصادی از مالیات
  • نظام ارزی ،صادرکننده را با محدودیت مواجه کرده است
  • حسینی: مجلس نظام ارزی را بازبینی می‌کند