Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آنا»
2024-05-09@12:15:25 GMT

قوه قضائیه به موضوع جرائم سود مرکب بانکی ورود کند

تاریخ انتشار: ۱۳ اسفند ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۷۱۳۴۵۸۸

قوه قضائیه به موضوع جرائم سود مرکب بانکی ورود کند

رئیس کمیته پول، بانک و بازار سرمایه کمیسیون اقتصادی مجلس در نامه‌ای خواستار ورود قوه قضائیه به حذف جرائم سود مرکب بانکی شد.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری آنا، محمدحسین حسین‌زاده بحرینی رئیس کمیته پول، بانک و بازار سرمایه کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی در نامه‌ای به رئیس قوه قضائیه با انتقاد از تعلل بانک مرکزی در صدور دستورالعمل حذف جرائم سود مرکب بانکی، خواستار ورود سریع دستگاه قضائی برای الزام بانک مرکزی و شبکه بانکی کشور به اجرای دقیق این قانون شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

متن نامه به شرح زیر است:

باسمه تعالی

حضرت آیه الله رئیسی
ریاست محترم قوه قضائیه

با سلام و تحیت؛

همان طور که استحضار دارید، قانون تسهیل تسویه بدهی بدهکاران بانکی، موسوم به قانون حذف جرائم و سود مرکب بانکی، در تاریخ ۹۸/۹/۲۰ در مجمع تشخیص مصلحت نظام تصویب شد. مطابق مصوبه مجمع، بدهکاران بانکی تا پایان سال، یعنی سه ماه فرصت داشتند تا به شعب بانکها مراجعه و درخواست خود را ثبت کنند. متأسفانه دستورالعمل بانک مرکزی در این زمینه با دو ماه تأخیر در تاریخ ۹۸/۱۲/۵ صادر شده است.

چه کسی پاسخگوی تعلل آشکار در اجرای قانون (مصوبه مجمع تشخیص مصلحت نظام) و از دست رفتن بیش از دو ماه از فرصت سه ماهه تولیدکنندگان و ذی نفعان این قانون است؟

آیا بناست مردم و تولیدکنندگانی که زیر بار سود مرکب، له شده‌اند، از کورسوی امیدی که مجلس و مجمع تسخیص مصلحت نظام برایشان فراهم کرده اند، منتفع نشوند؟

مراجعات مردمی مکرر به اینجانب، حاکی از این است که شعب برخی بانک‌ها از دریافت تقاضای تولیدکنندگان ، به بهانه عدم وصول بخشنامه و دستورالعمل، خودداری می کنند.

نگرانی من این است که فرصت محدود باقیمانده را هم بانکها با تعلل در ابلاغ دستورالعمل بانک مرکزی به شعب خود، از مردم بگیرند. 

حضرت آیه الله رئیسی

به نظر می‌رسد برخی از بانک‌های خصوصی که علیرغم تلاش فراوان نتوانستند مانع تصویب این قانون در مجمع تشخیص مصلحت نظام شوند، با نفوذ در بانک مرکزی و دور زدن مصوبه مجمع تشخیص، باعث تضییع بخش عمده فرصتی که مجمع به تولیدکنندگان داده بود، شده‌اند، و اکنون نیز با تعلل در ابلاغ دستورالعمل بانک مرکزی به شعب خود و خودداری از اطلاع‌رسانی به ذی نفعان، دارند عملاً قانون را از حیز انتفاع ساقط می کنند.

خواهشمندم حضرتعالی از جایگاه رئیس قوه قضائیه و عضو مؤثر مجمع تشخیص مصلحت نظام، که سعی مشکوری برای تصویب این قانون در مجمع داشتید، به موضوع ورود کنید و اجازه ندهید تولیدکنندگان عزیز از مزایای تصمیم انقلابی نظام در خصوص حذف جرائم و سود مرکب از قراردادهای بانکی محروم بمانند.

با توجه به این که از فرصت سه ماهه تولیدکنندگان برای مراجعه به شعب بانک‌ها و ثبت درخواست خود، بیشتر از دو هفته باقی نمانده و همچنان برخی از شعب از قبول درخواست تولیدکنندگان امتناع می‌کنند، ورود سریع دستگاه قضائی برای الزام بانک مرکزی وشبکه بانکی کشور  به اجرای دقیق قانون، مورد انتظار است.

دوام توفیقات حضرتعالی را آرزومندم.

محمدحسین حسین زاده بحرینی

رئیس کمیته پول، بانک و بازار سرمایه کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی

انتهای پیام/4129/

منبع: آنا

کلیدواژه: کمیسیون اقتصادی مجلس سود مرکب مجمع تشخیص مصلحت نظام سود مرکب بانکی قوه قضائیه بانک مرکزی حذف جرائم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۱۳۴۵۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعضای جدید هیات مدیره بانک شهر با حضور حداکثری سهامداران انتخاب شدند

به گزارش تابناک به نقل از روابط عمومی بانک شهر، در این مراسم که با حضور بیش از 73 درصدی سهامداران برگزار شد؛ اعضای جدید هیات مدیره بانک شهر با رای مستقیم سهامداران انتخاب شدند.

لطف الله فروزنده، معاون مالی و اقتصاد شهری شهرداری تهران و رئیس مجمع در این جلسه با قدردانی از زحمات تمامی ارکان بانک شهر و با اشاره به رعایت کامل ضوابط و مقررات بانک مرکزی و سازمان بورس در برگزاری مجمع عمومی عادی به طور فوق العاده این بانک، گفت: تمامی افراد معرفی شده برای حضور در ترکیب هیات مدیره جدید در مصاحبه های تخصصی و آزمون های بانک مرکزی شرکت کرده و تاییدیه این بانک را دریافت کرده اند.

فروزنده گفت: بانک شهر طی سال های اخیر در تمامی حوزه ها پیشرفت های مهمی را کسب کرده و امیدواریم در دوره آتی و معرفی اعضای جدید هیات مدیره شاهد تحول و شکوفایی بیشتر در این بانک باشیم.

در مجمع عمومی عادی به طور فوق العاده بانک شهر که با دستور جلسه " انتخاب اعضای اصلی و علی البدل هیأت مدیره" برگزار شد، دکتر سیدمحمدمهدی احمدی، حسام حبیب اله، وحید محمدرضا خانی، برات کریمی، جواد عطاران، مهدی میرزا محمدی و رضا یاریفرد به عنوان اعضای اصلی هیات مدیره بانک شهر و یزدان سیف و رحیم طاهری به عنوان اعضای علی البدل معرفی شدند.

مجمع عمومی عادی به طور فوق العاده بانک شهر همچنین به صورت زنده از طریق وب سایت این بانک برای تمامی سهامداران پخش شد.

دیگر خبرها

  • عکس قدیمی از آیت الله هاشمی و محسن رضایی درحال خوردن آش افطاری
  • اعضای جدید هیات مدیره بانک شهر با حضور حداکثری سهامداران انتخاب شدند
  • گزارش عملیات اجرایی سیاست پولی
  • تبعیض در اخذ تسهیلات بانکی بین مردم و کارمندان بانک‌/ تسهیلات پرداختی به کارمندان بانک‌ها از خرداد به‌روزرسانی نشده است
  • رشد ۲۸.۲ درصدی تسهیلات بانکی در ۱۴۰۲/ رقم رشد نقدینگی ۲۴.۳ درصد در پایان سال ۱۴۰۲
  • پیام تبریک سرپرست بانک دی به مناسبت چهاردهمین سالگرد تأسیس بانک
  • بخش تولید شرایط ایده‌آلی ندارد/ گلایه فعالان اقتصادی از مالیات
  • پاسخ عجیب بانک مرکزی به درخواست زوج‌های جوان: «هیچ بانکی اعتبار پرداخت وام ازدواج ندارد»
  • چرا بیمه سلامت حساب واحد بانکی ندارد
  • سقف روزانه تراکنش های بانکی در سال ۱۴۰۳ اعلام شد