Web Analytics Made Easy - Statcounter

نایب رئیس کمیسیون حقوقی و قضایی خانه صنعت، معدن و تجارت ایران از موافقت مجمع تشخیص مصلحت نظام با طرح حذف سود مرکب تسهیلات بانکی خبر داد و گفت: با اجرای این طرح گام دیگری برای رفع موانع تولید کشور برداشته می‌شود. ۲۷ آذر ۱۳۹۸ - ۰۸:۵۸ استانها گیلان نظرات - اخبار استانها -

پیمان پورنصیری در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در رشت، با بیان اینکه مجمع تشخیص مصلحت نظام با حذف سود مرکب از معوقات بدهکاران بانکی موافقت کرده است اظهار داشت: با اجرا و عملیاتی شدن این طرح که مطمئناً گام مؤثری در مسیر رفع موانع تولید به حساب می‌آید بسیاری از مشکلات تولیدکنندگان داخلی برطرف می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نایب رئیس کمیسیون حقوقی و قضایی خانه صنعت، معدن و تجارت ایران در تشریح بیشتر این طرح عنوان کرد: در صورتی که قرارداد اولیه بانک با تسهیلات گیرنده مورد نظر، قبل از سال 93 منعقد شده باشد نخستین قرارداد قبل از تاریخ مذکور، ملاک محاسبه تلقی شده و محاسبه مانده بدهی مشتری بر اساس آن انجام می‌شود.

پورنصیری با بیان اینکه اگر قرارداد بعد از سال 93 منعقد شده باشد ملاک محاسبه، نخستین قرارداد بعد از تاریخ یاد شده است تصریح کرد: با احتساب به موارد ذکر شده و بر طبق موافقت مجمع تشخیص مصلحت نظام کلیه جرایم تأخیر و سودهای پلکانی تسهیلات بانکی تولیدکنندگان و فعالان اقتصادی کشور حذف می‌شوند.

اصفهان| دریافت سود مرکب از تسهیلات بانکی مانع رونق تولید استسرنوشت نامعلوم طرح سود مرکب بانکیاصرار مجلس بر حذف سود مرکب تسهیلات / مصوبه برای بررسی به مجمع تشخیص مصلحت نظام رفت

وی ضمن ابراز امیدواری از ابلاغ طرح حذف سود مرکب تسهیلات بانکی به تمام بانک‌های کشور توسط رئیس‌ جمهور در 2 هفته آینده خاطرنشان کرد: بانک‌ها پس از ابلاغ این طرح باید نسبت به اجرای آن اهتمام داشته باشند و از آن تمکین کنند در غیر این‌صورت عدم تمکین آن‌ها مصداق بارز جلوگیری از اجرای قوانین مملکتی محسوب می‌شود.

نایب رئیس اول کمیسیون حقوقی و قضایی خانه صنعت، معدن و تجارت ایران با اشاره به اینکه یکی از الزامات حمایت از تولید ملی تسهیل در قوانین بانکی است افزود: در صورت عدم تمکین و اجرایی نشدن طرح حذف سود مرکب تسهیلات بانکی، مسببان آن طبق ماده 576 و 581 قانون مجازات اسلامی قابلیت تعقیب کیفری را دارند.

پورنصیری تنگناهای اقتصادی و تحریم‌های همه‌جانبه دشمن و تأثیرات مخرب آن بر وضعیت تولید و صنعت کشورمان را مورد توجه قرار داد و اظهار داشت: برای کمک و بهبود شرایط تولید کشورمان و حرکت در مسیر تحقق برنامه راهبردی اقتصاد مقاومتی مورد تأکید مقام معظم رهبری، تمام دستگاه‌های مسئول باید با هم همکاری کنند.

وی با اشاره به اینکه طرح حذف سود مرکب تسهیلات بانکی کمک بسیار شایانی به مردم به‌ویژه فعالان اقتصادی می‌کند عنوان کرد: یکی از دلایل پیشرفت و توسعه سایر کشورها در حوزه تولید و صنعت، پشتیبانی و حمایت اعتباری و قانونی آن‌ها از فعالان اقتصادی است که امیدواریم این مهم در کشور ما نیز به‌خوبی محقق شود.

به گزارش تسنیم مصوبه حذف سود مرکب تسهیلات بانکی بعد از این که شورای نگهبان آن را به مجلس برگردانده بود با اصرار نمایندگان به شورای تشخیص مصلحت نظام رفت تا درباره آن تصمیم‌گیری شود.

انتهای پیام/614/ح

R7877/P/S6,71/CT1

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۱۴۷۴۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیام تبریک سرپرست بانک دی به مناسبت چهاردهمین سالگرد تأسیس بانک

به گزارش «تابناک» به نقل از روابط‌عمومی بانک دی؛ علیرضا قیطاسی، سرپرست بانک دی، در پیامی چهاردهمین سالگرد تأسیس بانک دی را به همه ذی‌نفعان بانک تبریک گفت. متن پیام بدین شرح است:

 

بسم الله الرحمن الرحیم

مشتریان گرامی، سهامداران گرانقدر و همکاران ارزش‌آفرین بانک دی

با سلام و آرزوی بهترین‌ها برای یکایک شما عزیزان

امروز، ۱۸ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۳، خانواده بزرگ دی چهارده ساله شد و قدم در آغاز مسیر پانزدهمین سال نقش‌آفرینی خود در نظام بانکی کشور گذاشت.

نهال نوپای بانک ارزش آفرین دی، که در سال ۱۳۸۹ با مجوز بانک مرکزی شکل گرفت، اکنون به یاری خدا و دعای خیر پدران و مادران شهدا، به یک بانک تأثیرگذار در نظام بانکی کشور و اقتصاد کشور و نهادی خدمتگزار به مردم شریف ایران تبدیل شده است.

امروز سرمایه اصلی بانک دی، حضور سه میلیون مشتری، بیش از ۷۰۰ هزار سهامدار ارزشمند از خانواده معزز شهدا و ایثارگران و کارکنان جوان و مستعدی است که آینده‌سازان نظام بانکی و اقتصادی کشور هستند.

دستاوردهای بانک دی در سال گذشته، که با تلاش و همت جمعی تمامی همکاران عزیزم رقم خورد، زمینه‌ساز آغاز مسیری شده است که تحول و شکوفایی بانک دی نتیجه نهایی آن است. نتیجه‌ای که علاوه بر افزایش وفاداری مشتریان، اعتماد سهامداران به چشم‌انداز و برنامه‌های عملیاتی بانک را نیز دوچندان خواهد کرد.

امروز بانک دی در حالی چهاردهمین سالروز تأسیس خود را پشت سر می‌گذارد که امیدواریم با تلاش و کوشش مضاعف همکارانم در سراسر کشور، ضمن حرکت در مسیر تحقق برنامه تحول بانک، بتوانیم در تحقق شعار «جهش تولید با مشارکت مردم» نیز به سهم خود گام‌های مؤثری برداریم.

اینجانب به نمایندگی از اعضای محترم هیأت‌مدیره و مدیران ارشد فرارسیدن ۱۸ اردیبهشت ماه، چهاردهمین سالروز تأسیس بانک دی را حضور یکایک اعضای خانواده بزرگ بانک دی، اعم از سهامداران ارجمند، مشتریان محترم و همکاران مسئولیت‎‌پذیر، صمیمانه تبریک و شادباش می‌گویم.

دیگر خبرها

  • گام‌های جدید در رفع موانع تولید با کمک اتحادیه‌ها و اصناف
  • عکس قدیمی از آیت الله هاشمی و محسن رضایی درحال خوردن آش افطاری
  • اجرای ۱۹۷ مصوبه کارگروه رفع موانع تولید در گیلان
  • تبعیض در اخذ تسهیلات بانکی بین مردم و کارمندان بانک‌/ تسهیلات پرداختی به کارمندان بانک‌ها از خرداد به‌روزرسانی نشده است
  • رفع موانع تولید در راستای تحقق شعارسال
  • رشد ۲۸.۲ درصدی تسهیلات بانکی در ۱۴۰۲/ رقم رشد نقدینگی ۲۴.۳ درصد در پایان سال ۱۴۰۲
  • پیام تبریک سرپرست بانک دی به مناسبت چهاردهمین سالگرد تأسیس بانک
  • برنامه‌های بخش کشاورزی بر اساس اطلس موجود تعریف شود
  • روزنامه اطلاعات: ملت در چه فکریه؟ دولت در چه کاریه؟
  • کاهش اتکا به تسهیلات بانکی با اجرای قانون تامین مالی تولید